Gazeta Progres

Prill 22nd, 2016912 Shqipëria ka qenë e izoluar nga pjesa tjetër e botës për katër dekada nën regjimin komunist të diktatorit Enver Hoxha. Pas vdekjes së tij, vendi filloi...

Prill 19th, 20161449 Llogara Ndodhet në Qarkun e Vlorës dhe në rrethin e Vlorës. Sipëfaqja aktuale është 1,010.00 ha. Zona ka biodiversitet të lartë dhe të rëndësishëm në...

Prill 19th, 2016538 Parqet natyrore kombëtare mund të kthehen në një rrugë të efektshme për të krijuar të ardhura të mira ekonomike nëpërmjet zhvillimit të qëndrueshëm,...