Gazeta Progres

Gusht 1st, 2016274 Ish-kryeministri Sali Berisha në një reagim, thotë se zjarri i rënë dje në burgun e Shënkollit në Lezhë është i qëllimshëm dhe sipas tij, zjarrvënës...
Page 2 of 311234...