Gazeta Progres

Qershor 27th, 2016403 Ka vdekur Bud Spencer. Për të gjithë ai ishte gjigandi i mirë i cili lëshonte gjithnjë shuplaka dhe grushte së bashku me mikun e tij Terence Hill. Burru...