Gazeta Progres

Korrik 20th, 2016367 Një zjarr i përmasave të madhë ka përfshirë zonënë me kullota dhe pyje sipër fshatit Cerkovicë në Sarandë. Zjarri ka filluar rrreth orës 01:00 të...
Page 3 of 1212345...