Gazeta Progres

Maj 25th, 2016876 A do ta mendoni ndonjeher qe  mund te egzistonte nje biciklete e cila gjate ushtrimeve do ti pastorne edhe rrobat e palalra? E po kjo eshte poshtuajse se vertete nga...

Prill 22nd, 20161396 Trupi i njeriut është një makineri e çuditshme dhe sëmundjet nga të cilat ai mund të preket janë të shumta. Ka disa lloje sëmundjesh për të cilat akoma nuk...

Prill 22nd, 2016456 Është e qartë se pajisjet elektronike janë duke u bërë çdo ditë e më të efektshme. Pas printerit 3D, tani këto drita “ inteligjente” do të ndriçojnë...
Page 1 of 3123