Gazeta Progres

23 Prill, 20162587 I gjejmë kudo, nëpër supermarkete, tek shitësit e fruta-perimeve, më çdo stinë dhe në të gjithë botën, mendohet se mund të zhduken shumë shpejt. E kujt ja...

19 Prill, 2016928 Deri para pak kohësh të shkruaje për pyjet ishte si të përgatisje ndonjë fjalim të përmortshëm. Por diçka ka nisur të lëvizë, të paktën tani flitet për...