Gazeta Progres

10 Maj, 2016788 Sot, fatkeqesisht mundesite e te rinjve po zvogelohen gjithnje e me shume . E ardhmja e tyre ne Shqiperi nuk eshte me e sigurt, dhe shkak per kete jane faktore te...

9 Maj, 2016597 Pas vdekjes së Skënderbeut kalaja u mor nën kontroll nga Venediku, i cili në vitet 1500, kur Durrësi nisi të kërcënohej nga osmanët, ndërmorën punime për...
Page 2 of 512345