Gazeta Progres

Gusht 8th, 2016910 Kanë kaluar 25 vite nga zbarkimi i mijëra shqiptarëve në brigjet italiane, 8 gusht 1991-8 gusht 2016. Në mëngjesin e 8 gushtit 1991 anija Vlora, e nisur nga...

Gusht 8th, 2016889 Siria është plot me armë: mijëra pushkë automatike të tipit AK-47, mitralozë, mortaja, raketahedhës dhe armë antitank, tanke të vjetër T-55 dhe T-72. Shumica...
Page 1 of 27123...