Gazeta Progres

Korrik 18th, 2016415 Komisioneri i Bashkimit Evorpian për Negociatat e Zgjerimit dhe Fqinjësinë, Johannes Hahn thotë se qeveria turke kishte përgatitur më herët arrestimet masive të...
Page 1 of 212