Gazeta Progres

Qershor 20th, 2016917 Perimet e nëntokës mund të duken jo shumë të bukura. Ato kanë lëkurë të trashë e të çuditshme me kërcenj të gjatë që shpërndahen me furi. Disa duken...

Maj 26th, 2016624 Sipas raporteve zyrtare nga Ministria e Financave të Republikës së Kosovës, buxheti për subvencione dhe transfere për vitin 2015 ka pasur ngritje për 57 milionë...

Maj 4th, 20161061 “Vendet e vogla kanë përqindjen më të lartë të bujqësisë BIO dhe kjo shpjegohet se bujqësia organike është një alternativë për të rritur...

Maj 4th, 2016439 Vendosja e standardeve dhe marrja e masave të nevojshme për nxitjen e zbatimit të tyre, do të sigurojë gjithmonë produkte apo shërbime cilësore, të sigurta dhe...

Prill 26th, 2016480 Mjedra shumëzohet në shumë mënyra, por në praktikë përdorim më të shpeshtë kanë dy mënyra: shumëzimi me fidanë të rrënjëve, shumëzim me lastarë të...
Page 1 of 212